Cautare

16004 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 judetul bucuresti" (8.38 secunde)
Mai mult de jumatate din suprafata agricola cultivata din judetul Constanta a fost declarata calamitata din cauza secetei. ... "Am adresat un memorium Ministerului Agriculturii pentru a prezenta situatia grava in care se afla judetul Constanta, in ceea ce priveste domeniul agricol.
In judetul Vaslui, au fost cateva situatii limita, in aceste ultime zile, la care nu s-a putut interveni decat cu mari costuri, umane si materiale. ... ei bine, autoritatile din judetul Vaslui au apelat la senilata colegilor din judetul Iasi.
Ce arata prognozele pentru judetul Botosani si ce masuri putem lua in 2016? ... - Judetul Botosani este, asa cum toti stim si admitem, printre ultimele din tara ca nivel de trai, investitii, infrastructura, dezvoltare.
Obiectivul meu este acela de a dezvolta judetul Calarasi (Autor: Catalin Nitu) Judetul Calarasi a primit peste 765 de milioane de lei, bani alocati pentru finantarea obiectivelor aprobate prin Programul National de Dezvoltare Locala II.
Vanghelie nu mai conduce PSD Bucuresti.
In noaptea de 29/30.06.2010, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri au fost sesizate ca in sector 1, Bucuresti a fost descoperit cadavrul unui barbat prezentand multiple leziuni de violenta la nivelul trunchiului.
Daca sefii institutiei au incasat sume cu patru cifre, cei mai mici (care nu au avut rezultate deosebite) s-au multumit cu cate 200 de lei, iar o singura persoana a primit doar 59 de lei.
Romania a inregistrat rezultate semnificativ mai bune, in timp ce in Europa de Vest au scazut vanzarile de telefoane mobile", se arata in raportul France Telecom.
In Dolj, sunt circa 40.000 de pensionari pe caz de boala, ceea ce ar insemna ca, in interval de un an, toti acesti oameni ar trebui sa se deplaseze la Bucuresti pentru a vedea daca primesc legal pensiile de invaliditate.
La data de 18 noiembrie 2010, in jurul orei 09:00, I. MIHAELA de 35 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Astra, pe sos. ... VASILE de 96 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni, marcata si semnalizata corespunzator.
Ieri, 07.12.2010, procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si ofiterii Directiei Generale Anticoruptie au prins in flagrant un politist bucurestean in timp ce primea 2.000 lei din suma de 8.700 euro pretinsa de la un cetatean pentru a propune solutia de neincepere a urmaririi penale intr-un dosar penal.
La data de 15.10.2010, Sectia 4 Politie a fost sesizata de M.
Menirea institutiei este de a veghea la respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati, in sensul Conventiei ONU ratificate de tara noastra prin Legea 221/2010.
Politia Romana, prin Institutul de Prevenire si Psihosociologie si Directia Rutiera, in colaborare cu Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti si Colegiul Psihologilor din Romania, a realizat un sondaj de opinie la nivel national asupra atitudinilor sociale privind riscul in trafic.
63/2010, nu vor mai primi bani de la Bucuresti din cotele defalcate. ... 63/2010. ... Nu mai primesc bani din cote defalcate de la Bucuresti si atunci sa vedem cum or sa se descurce consiliile judetene sau primariile cu propriii lor bani, daca nu fac acest proces de restructurare.
Mihai Tanasescu spune ca expertii FMI si cei ai Comisiei Europene aflati la Bucuresti au sarcina sa finalizeze bugetul Romaniei pentru anul 2010.
"In perioada 1 mai 2009-1 mai 2010 s-au intreprins lucrari de punere in ordine a partii carosabile, ca de exemplu reparatii gropi, colmatari imbracaminte asfaltica; ... "Estimam ca stadiul fizic de finalizare a autostrazii va ajunge, la sfarsitul lui 2010, la aproximativ 55%", a spus Tiron.
Referitoare la articolul intitulat "Cristian Tabara, cercetat de procurori pentru viol", aparut sub semnatura doamnei Raluca Dan, in cotidianul Evenimentul Zilei, astazi, 27 iulie 2010, Biroul de Informare Publica si Relatii cu Presa din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in scopul unei corecte si complete informari a opiniei publice face urmatoarele precizari :
Joi, 11 Noiembrie 2010, incepand cu ora 9.30, la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti (sala Regina Maria), are loc deschiderea celei de-a cincea editii a intalnirii anuale a constructorilor, dezvoltatorilor si brokerilor imobiliari cu autoritatile si mass-media - "Romania Construct Forum 2010".
La data de 04 noiembrie 2010, in jurul orei 02.30, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 19 Politie i-au prins in flagrant pe str. ... VALENTIN de 18 ani, toti din Bucuresti, care, prin demontare, au sustras trei roti de la un autoturism marca Honda Acord.
google-analytics.com